Oversigt:
  1. Ejeroplysninger
  2. Hvad er Cookies?
  3. Sådan sletter eller blokerer du for cookies
  4. Formål med cookies på vores website
  5. Google Analytics
  6. Google Adwords
  7. Youtube
  8. Brug af personoplysninger
     
1. Ejeroplysninger

Sweatershop.dk
Frederiksgade 35, 2. tv.
7620  Lemvig
Email: info@sweatershop.dk


  2. Hvad er cookies?

Cookies er små tekstfiler, der lagres i din enheds browser, så filen fremover er genkendelig. Der er ikke personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

Man skelner mellem forskellige slags cookies:

Sessions-cookies

En sessions-cookie gemmer sig midlertidigt i computerens hukommelse, mens du surfer på en hjemmeside. Det kan for eksempel være for at huske, hvilket sprog du har valgt. Sessions-cookies gemmes ikke på computeren i længere tid, og brugeren kan ikke identificeres efterfølgende. De forsvinder altid, så snart du lukker browseren. Sessions-cookies er ikke underlagt Cookie-lovgivningen, fordi de ikke gemmer noget i browseren.

Tracking-cookies

Tracking-cookies gemmes på din computer i længere tid. Denne type cookie har dog også en udløbsdato. Med Tracking-cookies kan webstederne huske dine oplysninger og indstillinger til næste gang, du besøger dem. Det giver hurtigere og lettere adgang, fordi man så eksempelvis ikke behøver at skrive oplysninger ind for at logge på websitet.
 
Når udløbsdatoen er overskredet, slettes den permanente cookie automatisk, når man vender tilbage til det websted, der har oprettet den. 

Eksterne eller tredjepartscookies

Eksterne eller tredjepartscookies bliver oprettet af andre domæner end det, der er vist i browserens adressefelt – med andre ord af en anden organisation end ejeren af webstedet.

Tredjeparts-cookies kan man for eksempel bruge til at indsamle oplysninger til reklamer og brugerdefineret indhold samt til webstatistik. 

Tredjeparts-cookies gør det muligt at gennemføre mere omfattende registreringer af brugernes vaner, og de betragtes derfor som værende mere personfølsomme oplysninger. De fleste webbrowsere kan således indstilles til at undlade at acceptere tredjeparts-cookies. 
 
Flash-cookies
    
Flash-cookies (lokale, delte objekter) er dataelementer, som hjemmesider, der bruger Adobe Flash, kan gemme på din computer. 
Flash-cookies er en ny metode til at overvåge din adfærd på nettet og gemmer langt flere informationer om dig end normale cookies. En stor ulempe ved Flash-cookies er, at man ikke kan finde dem i browseren. Man kan altså ikke se dem på listen over cookies. I normale HTTP-cookies kan der ikke gemmes mere end fire kilobyte data, men i Flash-cookies kan der gemmes op til 100 kilobyte.

Teknisk set er Flash-cookies meget lig normale cookies. Stort set samtlige webbrowsere har en Flash-afspiller, der bruges til at vise Flash-præsentationer. Et velkendt eksempel på en Flash-præsentation er afspilleren på Youtube. (Flash-cookies er ikke kun knyttet til Youtube, men bruges på alle websteder, der benytter Flash-cookies).

Flash-cookies har ingen udløbsdato. De bliver på computeren, indtil til de slettes.

3. Sådan sletter eller blokerer du for cookies:

http://minecookies.org/cookiehandtering

4. Formålet med cookies på dette website:

  • Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine indstillinger.
  • Trafikmåling, så vi ved, hvor mange der besøger vores site og kan dokumentere dette over for annoncører.
  • Målretning af annoncering, så vi kan vise dig de annoncer, som vi tror, er de mest relevante

Sitet anvender tracking cookies:


5. Brug af personoplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver lov til det, og vi indsamler aldrig dine oplysninger, uden du selv har givet os dem ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v
 
Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner.
      
Personoplysninger bruges til at gennemføre et givent køb eller en service. Derudover bruges de til at få større kendskab til dig og de øvrige brugere af websitet. Denne brug kan blandt andet omfatte undersøgelser og analyser, der skal forbedre vores produkter, tjenester, teknologier og visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.
            
Kontakt vedr. personoplysninger
        
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos os, skal du rette henvendelse på info@sweatershop.dk. Hvis der er registreret forkerte data, eller hvis du har andre indsigelser, kan du henvende dig samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.
   
Beskyttelse af personoplysninger
  
Ifølge Persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at sikre, at vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt og under hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.
  
Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende, efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, ikke længere eksisterer. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug.
  
Den hurtige udvikling på nettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor retten til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Hvis vi gør det, retter vi selvfølgelig datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. Hvis der sker væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en meddelelse på vores hjemmeside.
 
I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Hvis det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve dem berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.